Orion-mysteriet i Sverige

Fornnordisk och svensk historia ur ett kosmiskt medvetandeutvecklingsperspektiv 

Seminarium Lördagen den 29e Januari 2022, 19.00-21.30 Svensk tid.

Kostnad 40 USD.

Uppsala högar

Förfäderna till många av dagens svenskar från bronsåldern, järnåldern och vikingatidenär knappast det som man först tänker på när människor pratar “ancient aliens” eller andra teorier för civilisationernas uppkomst. Intresset är i stället oftast fokuserat på Egypten, Maya, Stonehenge eller folk på andra långväga platser. Men i själva verket så hade dessa forntida folk mycket gemensamt även om det i skolundervisningen ingår väldigt litet som hjälper oss att förstå hur den fornnordiska kosmologin är relaterad till dessa, vilket ju också blockerar vår förståelse för våra egna historiska rötter.

Under de senare åren har jag därför bland annat studerat Sverige och Norden inte bara ur ett Mayakalender-perspektiv utan också, kopplat till detta, de stjärnkartor som där projicerades på Jorden. Jag tror att jag har gjort ett viktigt genombrott där förfäderna kommer i ett nytt ljus liksom själva den Svenska nationens födelse. Det finns mer att hämta från den fornnordiska världsbilden än vad många vill tro, saker som också ger ett vidgat perspektiv på medvetandeutvecklingen och var vi befinner oss nu.

Jag kommer att berätta om några av dessa nya upptäckter I ett speciellt online event (på Svenska). Lördagen den 29e Januari 2022 klockan 19.00-21.30 svensk tid. Kostnad för deltagande i seminariet är 40 USD.